Skip to content

Ученици, родители и наставници од нашето училиште денес беа дел од активноста по…

Ученици, родители и наставници од нашето училиште денес беа дел од активноста по повод одбележување на „Светскиот ден без автомобили“во организација на Општина Бутел поддржана од градоначалникот Велимир Смилевски.

Image may contain: one or more people, tree and outdoorImage may contain: one or more people, tree and outdoorImage may contain: one or more people and outdoorImage may contain: one or more people, crowd and outdoorImage may contain: one or more people, crowd and outdoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *