Skip to content

Училишниот психолог учествуваше на работилница “Социо-емоционално учење и развој…

Училишниот психолог учествуваше на работилница “Социо-емоционално учење и развој во современиот свет-предизвици кај младите луѓе”, водена од Др. Ребека Гренџер Елис, експерт од Универзитетот Џон Хопкинс, настан организиран од страна на Американ колеџ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *