Skip to content

Цртежи од нашите ученици со силна порака по повод Светскиот ден на здравјето — д…

Цртежи од нашите ученици со силна порака по повод Светскиот ден на здравјето — ден посветен на подигање на свеста за здравјето на луѓето ширум светот (е-училница)
Дритон Мифтари наставник по ликовно образование

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *