Денес бевме домаќини на учениците и професорите од Муртоса- Португалија, Леборк-Полска и Виџано-Италија проектот Erasmus + ” RESPE.CT: RESPonsiblE eduCaTion against violence”, кои се наши гости оваа недела. Пофалба и благодарност до сите ученици и наставници кои помогнаа да се претставиме во најдобро светло.
Sot ishim nikoqir dhe kemi pritur studentë dhe profesorë nga Murtosa-Portugali, Lebork-Poloni dhe Vigiano-Itali, projekti Erasmus+ “RESPE.CT: Edukim i Përgjegjshëm kundër dhunës”, të cilët janë mysafirët tanë këtë javë. Lavdërime dhe falenderime për të gjithë nxënësit dhe mësuesit që na ndihmuan të prezantohemi në dritën më të mirë.