21 Март Светски ден на лицата со Даунов синдром.

Работилница на Ученичката заедница,организирана и водена од страна на дефектолог Бернанда Мустафоска по повод 21 Март Светски ден на лицата со Даунов синдром.Браво за учениците и за нивната соработка и активно учество.Со нашата подршка и со секоја пружена рака придонесуваме за квалитетно инклузивно образование.