15.8 C
Skopje
27.09.2023
Почетна Распореди

Распореди

Временска рамка за одржување на online настава

Почитувани наставници, родители и ученици Согласно одлуката на ООУ„Живко Брајковски“, а по препораките од страна на Министерство за образование и наука и последното укажување кое ви...