https://vlada.mk/node/20495?ln=sq

Masa dhe rekomandime për mbrojtje dhe parandalim nga virusi korona COVID-19

Çka është COVID – 19? SARS-CoV-2 është virus i ri nga familja e virusit korona, fillimisht i zbuluar në Kinë në dhjetor të vitit 2019. Virusi është shkaktar i sëmundjes respiratore akute (teshtimë, kollitje dhe të ngjashme). Përvojat fillestare tregojnë që personat në moshë dhe …