RESPE.CT.: RESPonsiblE eduCaTion against violence
Еразмус + програма, Мобилност прва во Леборк, Полска
27.03-01.04.2022
Работилници со ученици од Португалија и Полска, прием кај градоначалникот во Леборк, доделување на сертификати
Punëtori me studentë nga Portugalia dhe Polonia, pritje nga kryetari i bashkisë në Lebork dhe shperdarje te çertifikatave
#erasmusprojectinpoland