Skip to content

ДежурнаЕкипа

Заедно со дежурната комунална екипа и оштествено одоворните компании вечерва беа…

Заедно со дежурната комунална екипа и оштествено одоворните компании вечерва беа дезинфицирани сите супермаркети. #ДежурнаЕкипа #ОпштинБутел ************************************************ Për shkak të frekuencës së lartë të tregut… Read More »Заедно со дежурната комунална екипа и оштествено одоворните компании вечерва беа…