Skip to content

Скопје

Watch ГРАД СКОПЈЕ НАПРАВИ УШТЕ ЕДНО ИНКЛУЗИВНО ИГРАЛИШТЕ, ОВОЈ ПАТ ВО БУТЕЛ

Пред десетина дена во Општина Бутел отворавме сензорска соба, а денеска го пуштаме во употреба инклузивното игралиштето чиишто реквизити се соодветни за користење од децата… Read More »Watch ГРАД СКОПЈЕ НАПРАВИ УШТЕ ЕДНО ИНКЛУЗИВНО ИГРАЛИШТЕ, ОВОЈ ПАТ ВО БУТЕЛ