Да се грижиме за планетата Земја, затоа што резервна планета немаме, преку видео проекција ни порачуваат учениците од III-1одделение заедно со наставничката Лилјана Стојановска ( е-училница)

[fb_vid id=”photo_id”:”1710614225744664″”][fb_vid id=”1710614225744664″]