Лејла Османи наставничка по германски јазик. Еден поинаков наставен час. Ако се сака се може. Учениците со внимание ја следат е наставата.

 

[fb_vid id=”photo_id”:”1676867225786031″”][fb_vid id=”1676867225786031″]