Да ја чуваме планетата земја преку видео проекција ни порачаа учениците од 4-то одделение заедно со наставничката Роза Нешова (е-училница)

[fb_vid id=”photo_id”:”1709772509162169″”][fb_vid id=”1709772509162169″]