По повод 8-ми Мај ,, Денот на Црвениот крст и Црвената полумесечина“ учениците од III-1 одд.изработија креативни цртежи на тема : ” Сподели живот, дарувај крв“! Одделенски наставник: Лилјана Стојановска (е-училница)

[fb_vid id=”photo_id”:”1725875680885185″”][fb_vid id=”1725875680885185″]