Учениците од IV-1одд. го одбележаа СВЕТСКИОТ ДЕН НА ПТИЦИТЕ И ДРВЈАТА. (е-училница)
Роза Нешова

[fb_vid id=”photo_id”:”1727065157432904″”][fb_vid id=”1727065157432904″]