Во чест на денешниот празник денот на Светите браќа Кирил и Методиј сесловенските просветители, учениците од III – 1одд. го одбележија празникот со своите цртежи. ООУ,, Живко Брајковски,, Бутел, Скопје. Одделенски наставник Лилјана Стојановска (е-училница)

[fb_vid id=”photo_id”:”1740904986048921″”][fb_vid id=”1740904986048921″]