Нашите полуматурантки Дебора и Ема
„Иднината им припаѓа на оние кои веруваат во убавината на нивните соништа“ Елеонора Рузвелт

[fb_vid id=”photo_id”:”1760056084133811″”][fb_vid id=”1760056084133811″]