Skip to content

Watch video

Еден од начините за стимулација за развој на фина моторика е гимнастика за прсти.
*На следната презентација може да погледнете неколку вежби за фина моторика каде што со помош на гимнастика
ќе разбиете монотонија.
(е-училница)
Берта Мустафовска специјален едукатор и рехабилитатор

[fb_vid id=”photo_id”:”1696428440496576″”][fb_vid id=”1696428440496576″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *