[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Училиштето постои за да им обезбеди квалитетно знаење и воспитување на учениците, а на вработените пријатна атмосфера за работа, односно демократска средина во која учеството се охрабрува, мислењето и изразувањето можат да бидат отворени, средина каде што има отвореност и праведност.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”6″ initial_loading_animation=”fadeIn” grid_id=”vc_gid:1703511768841-1bbdac98-1fda-3″][/vc_column][/vc_row]